Dutch Lawyer in de UAE

Je Nederlandstalige antwoord op al jouw UAE-vragen.Zo ziet ons portal eruit voor bedrijfssetups in de Emiraten.Paul, je hebt het steeds over een portal wat je gaat openen, een Nederlandstalig portal. Maar hoe ziet het eruit? en betekent het dan dat ik vanaf dat moment alles zelf moet doen?Goede vraag en het antwoord is: Nee, je hoeft niet alles zelf te doen.Het belangrijkste doel van het portal is: vermijden dat we een heleboel e-mails heen en weer gaan sturen naar elkaar, dat is verwarrend. Dit is een test van het portal, hier komt dan jouw bedrijfsnaam te staan, en het belangrijkste is deze tab, dat is de tab berichten. Hierin staan een heleboel berichten en sommige gaan over je bedrijf, sommige over je bedrijfsnaam, andere over je visum, en weer andere over je zakelijke bankrekening. Deze heeft als voordeel dat je heel makkelijk er iets in kunt tikken en daarna kun je zelf zeggen "voeg deze opmerking toe" en dan staat hij er gewoon bij. Klik, klik, eenvoudig. En je kunt mij ook aanvinken en zeggen ik wil een nieuw bericht maken, en ik wil even kijken hoe dat loopt en ik kan hier in dit geval Dutch Lawyer aanvinken, en zeggen: Paul moet het nu zien.


Meestal is dat overdreven want ik zit eigenlijk dag en nacht op dit portal. Post dit bericht, post dit bericht. Nou met de taken doen we eigenlijk helemaal niks, mag je weten. De kalender is handig om even aan te geven wanneer je aankomt in DXB of misschien wel in AUH, dat is Abu Dhabi, en hoelang je blijft.


Whiteboard slaan we eigenlijk over en met bestanden doen we natuurlijk wel vrij veel, want bij berichten kun je bestanden toevoegen en die bestanden kun je dan hier vinden. Voor mij is één van de belangrijkste dingen de zoekfunctie, want ik kan heel snel met deze zoekfunctie door jouw specifieke project heen zoeken, kijken waar je staat en je vervolgens met behulp van een paar nieuwe berichten bijpraten over wat je moet gaan doen.