Dutch Lawyer in de UAE

Je Nederlandstalige antwoord op al jouw UAE-vragen.Zo verdient Paul zijn geld:

Een alleraardigste vraag van een Tiktokker: Paul Hoe verdien jij je geld, want je geeft heel veel informatie weg?

In de eerste plaats zie ik dat als een compliment, want ik wil ook heel graag heel veel informatie meteen weggeven zonder dat je hoeft te subscriben, of te abonneren, of een like moet geven. En in de tweede plaats is het antwoord heel eenvoudig ik verdien geld op een hele transparante manier, en wel op twee manieren:

  1. Als je met mij een Zoom Call inplant en ik dus inga op jouw persoonlijke situatie, dan kost dat geld. En daar moet je voor betalen, achteraf.
  2. Als je vindt dat ik jouw bedrijf en jouw visum en je bankrekeningen in de Emiraten moet gaan regelen, dan kost dat ook geld. En daarvoor heb ik vijf "Fixed Price" all-in pakketten klaarliggen, en daarbij geldt uiteraard dat hoe meer je zelf doet hoe goedkoper het wordt. Maar er zijn meer dan genoeg mensen, gelukkig voor mij, die toch voor een tamelijk prijzig pakket kiezen, omdat ze zeggen: "ik wil er zo min mogelijk gedoe van hebben, maar ik wil wel een bedrijf en een visum en een, twee, drie bankrekeningen hebben in de Verenigde Arabische Emiraten".


Dus dat is de manier waarop ik geld verdien, maar ik blijf doorgaan met heel veel kennis delen op onder andere Tiktok en YouTube en het is wel een beetje een gevoelige snaar en daarom sta ik er toch even bij stil, omdat ik af en toe het omgekeerde ook hoor: "Ja Paul wil overal geld voor hebben, als je met hem wil bellen."

Nou, ik geef dagelijks een stuk of 10 mensen helemaal gratis per e-mail advies.  

Deze Tiktoks worden gratis gemaakt, er is een kennisbank op onze site die je helemaal gratis kunt raadplegen en die in het Nederlands is en heel actueel. Dus ik denk dat er genoeg gratis informatie wordt verstrekt. Er is ook een Facebookpagina trouwens, waar je heel veel informatie kunt vinden en waar je kunt zoeken, en het is dan wel zo dat op het moment dat je wil hebben dat ik inga op jouw persoonlijke situatie het geld gaat kosten. Het aardige daarbij is dat, als ik een Zoom Call heb en ik ga overleggen, het bijna altijd zo is dat na ongeveer 20 of 30 minuten er een wending in het gesprek is waardoor het eerste advies, waarvan ik dacht van: 'oh deze persoon moet gewoon x y z doen', toch 'a b c d f x y' gaat worden. Dus een hele flinke u-turn moet worden gemaakt, omdat er iets naar boven komt in het gesprek wat niet in de mail stond, en waar ik eigenlijk ook niet over nagedacht had, maar wat wel de hele ideale oplossing weer op losse schroeven zet. Waardoor er even moet worden nagedacht over de echte beste ideale oplossing en daarbij geldt echt:

Mensen zijn heel erg verschillend.

Copy paste?

I Wish!