Dutch Lawyer in de UAE

Je Nederlandstalige antwoord op al jouw UAE-vragen.Vastgoedinvestering in Dubai: De Valstrik van Een Bedrijf Starten in de Emiraten

Paul, ik woon in Nederland en ik wil investeren in vastgoed in Dubai. Ik heb gesproken met een adviseur en die raadde mij aan om een bedrijf te starten in de Emiraten en daar dan het vastgoed in onder te brengen. Hoe kijk jij daar tegenaan?Nou als volgt: Ik vind het op een heleboel vlakken een ontzettend slecht advies, en ik ga uitleggen waarom je gewoon opgelicht wordt.


Ten eerste: als je het onderbrengt in een bedrijf, heb je dus in Nederland een bedrijf in het buitenland, wat heel veel extra administratie met zich meebrengt.


Ten tweede: het bedrijf hebben in de Emiraten kost je vlot €5000 per jaar, plus nog, tegenwoordig, accountancy fees. Ook niet gratis.


Ten derde: je investeert omdat je een winstverwachting hebt. Je doet dit omdat je denkt dat je het onroerend goed voor meer geld kunt verkopen. Dat betekent dat, omdat je het ondergebracht heb in een bedrijf, in een keer dit een bedrijfswinst is geworden. Dus word je daarover belast in Nederland.Hoezo is dit oplichting? Als volgt: die zogenaamde adviseur heeft een of andere commissiedeal lopen met een of andere Freezone, waar hij geld krijgt als hij een bedrijf start. Dus gaat hij zeggen, of zij: u kunt het beste een bedrijf starten en daar onroerend goed in onderbrengen, terwijl dat in 95% van de gevallen een radicaal fout advies is, wat die adviseur alleen maar geeft omdat hij uit is op zijn of haar eigenbelang.

ederlandse investeerder Dubai