Dutch Lawyer in de UAE

Je Nederlandstalige antwoord op al jouw UAE-vragen.Zorg dat je zélf bij het portal kunt van de DED, je freezone en dat van je boekhoudingHet is natuurlijk heel fijn als je een service provider hebt, die heel veel werk uit handen neemt. Sterker nog, daar huur je hem of haar voor in, en daar betaal je ook voor.


Toch moet je daar niet in doorschieten. Zorg ervoor dat je te allen tijde ook zelf bij het portal kunt van de Freezone die jouw service provider voor jou gekozen heeft. Test dat ook af en toe. Dat je erbij kunt.


En die waarschuwing zou ik bijna willen verdubbelen als het gaat om accountancy kantoren. Alles gaat tegenwoordig in portals en dat geldt ook voor je boekhouding. Het is ook dan belangrijk dat je de sleutels van die boekhouding hebt en ook even onderzoekt hoe moeilijk het is om die boekhouding in 'the worst case' ook gewoon te kunnen downloaden, eventueel mee te kunnen nemen naar een andere boekhouder of accountant.


Dus, het is fijn als je dingen over schutting kunt gooien, het is goed als je je er dan niet teveel mee bemoeit, maar zorg er wel voor dat je bij de kritische portals altijd ook zelf toegang houdt, zodat je zelf kunt kijken wat er staat op je licentie, bijvoorbeeld.