Dutch Lawyer in de UAE

Je Nederlandstalige antwoord op al jouw UAE-vragen.


Police Clearance certificate aangevraagd en niets gehoord?

zaterdag 2 december 2023 14:27

Vraag: #Hilda, als ik een Police Clearance certificate heb aangevraagd, en ik ontvang niets nadat ik de betaalbevestiging heb ontvangen, loopt er dan een zaak tegen mij of kan het zo zijn dat je soms niets hoort?


Antwoord: dan loopt er een zaak tegen je. Wij kunnen met het reference number altijd even contact opnemen om te informeren waarom je geen certificate hebt ontvangen, maar als we dan worden doorverwezen naar de CID is er iets aan de hand, want nadat er is betaald heb je doorgaans binnen 24 uur duidelijkheid. 
Als je dan op dit moment niet in de UAE bent is mijn advies om voorlopig maar even niet in de UAE te komen.