Dutch Lawyer in de UAE

Je Nederlandstalige antwoord op al jouw UAE-vragen.


Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Right!

donderdag 20 oktober 2022 12:41

Vraag: #Hilda, een van de redenen waarom ik in Dubai woon is omdat ik een enorme hekel heb aan de "doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg" mentaliteit van de gemiddelde Nederlander. Ik ben helemaal niet gewoon, en heb het ook nooit willen zijn. En ik haat gewoonheid. Nu heb ik bedacht dat ik graag, net als mijn dinnetje, een butler wil. Lijkt me heerlijk. Ik heb al wat rondgevraagd en wat advertenties her en der geplaatst. Maar nu zat ik me af te vragen, heb ik voor zo'n butler ook een speciaal visum nodig? 
Antwoord: voor een butler kan een Tadbeer visum voor huishoudelijk personeel aangevraagd worden. De categorie "butler" bestaat niet bij Tadbeer, dus dan breng je je butler bijvoorbeeld onder bij de categorie "driver".